-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Śledzie w śmietanie

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: śledzie
Rodzaj dania:przekąski
Rodzaj kuchni: polska
Region pochodzenia: 0
Rodzaj mięsa: ryby, owoce morza

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
śledź solony - filet 5 filet ryby i owoce morza
cebula 5 szt. warzywa
śmietana 18% 200 ml nabiał

Opis

Śledzie moczymy w wodzie około 5 godzin, co godzinę zmieniając wodę. Odcedzić i pokroić filety. Cebulę pokroić na drobno i wymieszać z filetami, zostawić razem na godzinę. Zalać filety i cebulę śmietaną i wymieszać.
Dla ilu osób: 4
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania

Komentarze i oceny

Brak komentarzy
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania


 

Danie można podać z:

Danie nie zostało powiązane z innym przepisem.

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2018 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW