-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Fasolka szparagowa z wody

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: Fasolka szparagowa z wody
Rodzaj dania:przekąski
Rodzaj kuchni: europejska
Rodzaj mięsa: danie bezmięsne

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
fasolka szparagowa zielona 0,7 kg warzywa
masło 2 łyżka nabiał
bułka tarta 1 łyżka dodatki
sól 1 szczypta przyprawy i zioła

Opis

Fasolkę umyć, oczyścić z włókien, opłukać i ugotować w osolonej wodzie. Ugotowaną fasolkę odcedzić, wyłożyć na półmisek i polać masłem zrumienionym z tartą bułką.
Dla ilu osób: 4
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania

Komentarze i oceny

Brak komentarzy
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania


 

Danie można podać z:

Danie nie zostało powiązane z innym przepisem.

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2018 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW