-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Jajka faszerowane

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: jajka szynka pieczarka
Rodzaj dania:przekąski
Rodzaj kuchni: polska

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
jajo kurze 10 szt. nabiał
wędlina - szynka 100 g mięsa
szczypior świeży 1 pęczek przyprawy i zioła
ogórek kwaszony 3 szt. warzywa
majonez 3 łyżka płyny i sosy
musztarda sarepska 1 łyżka płyny i sosy
pieczarki w zalewie 10 szt. warzywa

Opis

Jajka ugotować na twardo, przekroić na połówki, usunąć żółtko. Wszystkie składniki pokroić w drobną kostkę, dodać żółtka, przyprawić do smaku, połączyć z majonezem i musztardą. Faszerować połówki jajek.
Dla ilu osób: 10
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania
Czas przygotowywania: 0godz. 25min.

Komentarze i oceny

Brak komentarzy
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania


 

Danie można podać z:

Danie nie zostało powiązane z innym przepisem.

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2017 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW