-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Koreczki z melonem, serem pleśniowym, łososiem, rukolą i papryką

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: koreczki przekąska melon ser pleśniowy łosoś rukola papryka
Rodzaj dania:przekąski
Rodzaj kuchni: europejska
Rodzaj mięsa: ryby, owoce morza

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
rukola 2 garść warzywa
łosoś wędzony plastrowany 200 g ryby i owoce morza
melon zielony 1 szt. owoce
papryka czerwona 2 szt. warzywa
ser pleśniowy 150 g nabiał

Opis

1. Melon dobrze dojrzały (musi być słodkawy) przepołowić, wydrążyć, obrać i pokroić na kawałki.
2. Paprykę umyć, wydrążyć, pokroić na kawałki.
3. Rukolę przepłukać, osuszyć.
4. Na wykałaczki nadziewać kawałki melona, łososia, sera pleśniowego (pokrojonego w kostkę), listków rukoli i kawałki papryki.
Dla ilu osób: 20
Danie dietetyczne: tak
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania
Czas przygotowywania: 0godz. 30min.

Komentarze i oceny

średnia ocena ogólna: 5
(1 opinii)
27 Października 2013r. o 09:28
Koreczki wyglądają smakowicie:)
ocena ogólna
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania


 

Danie można podać z:

Danie nie zostało powiązane z innym przepisem.

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2018 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW