-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Naleśniki z pieczarkami, cenulą i serem

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: Naleśniki z pieczarkami cenulą i serem ser pieczarki naleśnik
Rodzaj dania:naleśniki
Rodzaj kuchni: europejska

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
woda mineralna gazowana 250 ml płyny i sosy
jajo kurze 2 szt. nabiał
mleko 250 ml nabiał
mąka dowolna 250 ml dodatki
sól 1/2 łyżeczka przyprawy i zioła
cukier 1/2 łyżeczka dodatki
pieczarka 400 g warzywa
cebula 4 szt. warzywa
ser żółty dowolny 300 g nabiał

Opis

Mąkę, wodę, mleko i jajka mieszamy razem do momentu aż nie będzie grudek.
Dodajemy sól i cukier.
Smażymy aż uzyskają złocisty kolor.

Cebulę i pieczarki kroimy w kostkę i podsmażamy.
Doprawiamy solą do smaku.

Na tarce trzemy ser.

Do środka naleśników wkładamy farsz i wsypujemy ser.

Zawijamy.

Wkładamy do piekarnika na 20 minut żeby ser się stopił.
Dla ilu osób: 2
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania

Komentarze i oceny

Brak komentarzy
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania


 

Danie można podać z:

Danie nie zostało powiązane z innym przepisem.

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2018 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW