-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Ryba w cieście ziołowym

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: ryba mintaj pietruszka koperek
Rodzaj dania:ryby, owoce morza
Rodzaj kuchni: polska

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
Brak składników

Opis

1. Rybę pokroić na równe porcje, opruszyć solą i odstawić.
2. Do miski wsypać mąkę i dodać mleko, zmiksować. Dodać jajko, sól i pieprz, również zmiksować(ma wyjść ciasto jak na naleśniki).
3. Do ciasta dodać pęczek pietruszki, dokładnie zmiksować blenderem.
4. Kawałki ryby zanurzać w cieście i smażyć na głębokim oleju w wysokiej temperaturze.
Dla ilu osób: 4
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania
Czas przygotowywania: 0godz. 35min.

Komentarze i oceny

Brak komentarzy
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania


 

Danie można podać z:

Danie nie zostało powiązane z innym przepisem.

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2018 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW