-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Sałatka z tuńczyka

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: Sałatka tuńczykpekińska
Rodzaj dania:sałatki. surówki
Rodzaj kuchni: polska

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
tuńczyk w kawałkach w sosie własnym 1 puszka ryby i owoce morza
kukurydza konserwowa 1 puszka warzywa
groszek konserwowy 1 puszka warzywa
kapusta pekińska 1 szt. warzywa
majonez 5 łyżka płyny i sosy
pieprz czarny mielony 1 łyżeczka przyprawy i zioła
sól 1 szczypta przyprawy i zioła

Opis

Kapustę poszatkować, dodać pozostałe składniki, wymieszać z majonezem, doprawić do smaku. Pyszna do kanapek. Smacznego!
Dla ilu osób: 8
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania

Komentarze i oceny

Brak komentarzy
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania


 

Danie można podać z:

  • Kulki ziemniaczane

    Ziemniaki umyć,obrać,opłukać,zalać wrzątkiem,osolić,gotować 20 minut,odcedzić,odparować,wycisnąć w prasce do ziemniaków. Cebulę posiekać i zeszklić na maśle. Przecisnąć przez praskę i połączyć z puree ...

  • Smażone parówki w panierce

    Jajko rozbić i roztrzepać, doprawić według uznania. Parówki obrać z folii moczyć w jajku i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju. Smacznego! ;)

  • Kiełbasa z cebulą w boczku z grilla

    Cebulę kroimy na półksiężyce i smażymy, aż się zarumieni. Kiełbasę kroimy wzdłuż, do środka dodajemy ketchup oraz cebulę, posypujemy przyprawami, owijamy boczkiem i zawijamy w folię. Opiekamy na grillu ok. ...

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2018 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW