-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Szybka pasta jajeczna

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: pasta jajeczna jajko jajo pasta jajeczna bagietka
Rodzaj dania:dania jarskie pasty
Rodzaj kuchni: polska
Region pochodzenia: cała Polska
Rodzaj mięsa: danie bezmięsne wege

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
jajo kurze 4 szt. nabiał
szczypior świeży 1/2 pęczek przyprawy i zioła
majonez 3 łyżka płyny i sosy
jogurt naturalny 3 łyżka nabiał
pieprz czarny mielony 2 szczypta przyprawy i zioła

Opis

Jaja gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Szczypiorek po umyciu siekamy drobno. Mieszamy szczypior z jajkami, majonezem i jogurtem naturalnym, doprawiamy pieprzem. Najlepiej smakuje rano do chrupiących bagietek.
Dla ilu osób: 3
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania
Czas przygotowywania: 0godz. 15min.

Komentarze i oceny

Brak komentarzy
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania


 

Danie można podać z:

Danie nie zostało powiązane z innym przepisem.

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2017 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW