-
Szukaj
Szukanie zaawansowane

Tort krakersowy

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: , dnia
Tagi: tort krakersy
Rodzaj dania:ciasta, ciasteczka desery
Rodzaj kuchni: polska
Region pochodzenia: cała Polska

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
kakao 2 łyżka dodatki
krakersy 1 opakowanie dodatki
krem do karpatki 1 opakowanie dodatki
polewa czekoladowa 1 opakowanie dodatki

Opis

Przyrządzić krem według przepisu na opakowaniu, zmiksować na gładką, puszystą masę, dodając kakao. Formę wyłożyć papierem pergaminowym, dno i boki obłożyć krakersami, wyłożyć na nie warstwy przygotowanego kremu na zmianę z krakersami. Krem wyrównać łopatką, na wierzchu położyć warstwę krakersów, posmarować polewą, schłodzić.
Dla ilu osób: 0
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: średnio skomplikowane
Czas przygotowywania: 0godz. 30min.

Komentarze i oceny

średnia ocena ogólna: 5
(2 opinii)
15 Października 2010r. o 17:32
Moim zdaniem to ciasto jest łatwe do przyrządzenia:p I chyba zapomniałaś napisać dla ilu osób. Napewno jest pyszne:d Ja uwielbiam ciasta z krakersami i znam wiele przepisów na nie, ale tego jeszcze nie robiłam:) więc muszę spróbowac:P
ocena ogólna
13 Października 2010r. o 22:12
ocena ogólna
 

Dodaj komentarz

Zaloguj się tutaj


 

Zdjęcia dania

Brak zdjęć

Dodaj zdjęcia
 

Danie można podać z:

Danie nie zostało powiązane z innym przepisem.

Powiąż inny przepis

Szukaj przepisu

Nazwa
Rodzaj kuchni
Region
Rodzaj dania
Rodzaj mięsa
Danie dietetyczne
Wyszukiwarka
 -

Właściciel serwisu:                   Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright 2010-2018 © gdziebylec.pl – cała Polska w kieszeni           Developed by:   Projektowanie stron WWW