Szybka pasta jajeczna

Przepis zaproponowany przez Gdziebylca: moon65, dnia 10 Grudnia 2014r. o 21:11
Tagi: pasta, jajeczna, jajko, jajo, pasta jajeczna, bagietka
Rodzaj dania:dania jarskie pasty
Rodzaj kuchni: polska
Region pochodzenia: cała Polska
Rodzaj mięsa: danie bezmięsnewege

Składniki przepisu

Nazwa Ilość Miara Kategoria produktu
jajo kurze 4 szt. nabiał
szczypior świeży 1/2 pęczek przyprawy i zioła
majonez 3 łyżka płyny i sosy
jogurt naturalny 3 łyżka nabiał
pieprz czarny mielony 2 szczypta przyprawy i zioła

Opis

Jaja gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Szczypiorek po umyciu siekamy drobno. Mieszamy szczypior z jajkami, majonezem i jogurtem naturalnym, doprawiamy pieprzem. Najlepiej smakuje rano do chrupiących bagietek.
Dla ilu osób: 3
Danie dietetyczne: nie
Poziom skomplikowania: łatwe do przygotowania
Czas przygotowywania: 0godz. 15min.
Cana:
Liczba kalorii: